Hofi Géza 10YouTube to MP3 letöltés.http://kmdholding.com/hu0hsp8Keresd Magad Degeszre - Ebből Te sem maradhatsz ki! YouTube to MP3 letöltés.METEROLOGIAI ÁLLOMÁS1936–2002 Drága szíveim Megjegyzések száma Meg . Megjegyzések száma Megtekintések Gondolj bele (TV-film) szereplő Válogatás a Mag... Megjegyzé Megtekinté Elkészült Hofi Géza hivatalos honlapja forrás Prim... Megjegyz Megtekin . Pontszám: 9.47 Küldte: Hofi Géza Dátum: 2008.10... Hofizeusz, a Napsugaras jó estét, és az Élelem bér... Megjegyzések száma Megtekin 1936–2002 Megjegyzések száma Megtekin Drágaszíveim Megjegyzések száma Megtekinté A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából Hofi Géza... Megjegyzések száma Megtekintése Hofizeusz, a Napsugaras jó estét, és az Élelem bér... Megjegyzések száma Megtekintések Videó, film: Hofi Géza - videók és filmek gyűjtemé... Megjegyzések Megtekintés Hofi Géza, Koós János - Macska duett (cats duet ) Megjegyzése Megtekintés Hofi Géza : Hofélia belépője - dalszöveg Megjegyzés Megtekintések VALENTIN NAPRA. HOFI GÉZA SZINÉSZ, HUMORISTA, ÉNEKES.: YouTube to MP3 letöltés.

Népszerű bejegyzések

2011. augusztus 22., hétfő

YouTube to MP3 letöltés.



YouTube to MP3 letöltés

- YouTube zene letöltés ingyen!
A támogatott helyekről (pl.: Youtube, GoogleVideo,..) mp3 formátumba lehetséges zene letöltés ingyen! Tölts zenéket és belátásod szerint rakd rá telefonodra csengőhangnak, mp3 lejátszódra...

...Vagy hallgass zenét számítógépeden!


A VidtoMP3.info (Video To MP3 rövidítés) egy olyan új oldal, ami segít neked, hogy letöltsd a videók alatt lévő zenéket! Támogatunk rengeteg videós oldal alóli mp3 letöltést, mint például: Metacafe, Google videó, YouTube zene letöltés és még sok más... 


Így csináld:
  1. Másold ki a TELJES címét a videónak az oldalról. 
    (pl.: http://www.youtube.com/watch?v=K7y8GC3DW4Y)
    Ha a fenti példánál hosszabb linket kapsz, töröld a felesleges részt!*
    (Más videós oldalakon persze már máshogy néz ki majd a cím nem feltétlen kell törölgetni.)
  2. Másold bele a videó címét a lentebb található szövegdobozba.
  3. Kattints a "Download" gombra, és várj míg betölt a kék csíkozás.
  4. Kattints a betöltött kék csíkozás alatt megjelenő "Download MP3" linkre .
  5. A következő oldalon kattints a "Download MP3" gombra és kész. 
*Általában olyankor kapsz túl hosszú, és nem elfogadható linket mikor videóról-videóra ugrálsz. Amikor valamit leszeretnél tölteni keress rá a számra az oldal keresőjében és ott nyisd meg a videót. Na és most másold ki a linket frissen. 

 
Írd be a videó URL (link) címét:






Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!







Ha szeretnél pókerezéssel pénzt keresni, akkor mindenképp látogass el az ingyen poker oldalra, ahol megtudhatod hogy tehetsz szert némi jövedelem kiegészítésre.

Azok a videós oldalak ahol jelenleg támogatva van a zene letöltés: YouTube, MegaVideo, Dailymotion, Metacafe, Veoh, Myspace, Break, iFilm, Google Video, Bolt, ClipJunkie, Mp3 letöltés, ClipShack, CollegeHumor, FunnyJunk, Glumbert, GoFish, Grouper, Hallpass, MilkandCookies, Putfile, SantaBanta, Sharkle, Shoutfile, Vimeo, YouTube To MP3, vSocial, Zene letöltés, Yikers, ZippyVideos, YouTube letöltés! 

Ez az oldal nincs kapcsolatban a myspace-el, youtube-al vagy akármelyik más oldallal. Ez az eszköz úgy lett megtervezve, hogy használatában megfeleljen a különböző oldalak felhasználási feltételeinek, illetve a helyi és nemzetközi szerzői jogoknak. Nem támogatjuk a kalózkodást. Csak szerzői joggal nem védett hangrészleteket tölthetsz le.

Az oldal célja a vidtomp3.com magyar nyelvü felhasználók számára való érthetövé és ezáltal használhatóvá tétele, igy a magyar felhasználók közt népszerűsitve azt.

Az oldal a vidtomp3.com tudomásával és annak engedélyével üzemel!

 
© Copyright 2007 - 2011 vidtomp3.com. Minden jog fenntartva.
Andrew Storey
YouTube to mp3 letöltés
PAD# 2007-10526tySmND-1006 pagerank    
Hírdess az oldalon! | Felhasználási feltételek 

Ingyen letölthető zenék weboldala, a szerzők által feltöltött mp3-akkal

MP3 ZENE, VIDEÓ és DALSZÖVEG KERESÉS
  
Iratkozz fel hírleveleinkre, hogy azonnal értesülj a zeneletöltésekről!
Email címed
Hirdetés (ads):
REMIXVERSENY
ZeneletoltesIngyen.hu



Macbook Air 300x250

Kezdőoldal

Amit itt megtalálsz
Zeneletöltés ! Itt minden a zeneletöltés és az ingyen mp3-ak körül forog. Előadók, zeneszerzők, producerek, DJ-k teszik általunk elérhetővé zenéiket. Itt bárki ingyen és egyszerűen letölthet. Szóval ha meghallod azt a szót hogy zeneletöltés, akkor jussunk eszedbe mi is :)
2009 augusztus 13-án elindítottuk új weboldalunkat -->
Zeneletöltés --> ZENELETOLTESINGYEN.HU
A ZENELETOLTESINGYEN.HU LEGÚJABB MP3 LETÖLTÉSEI.
- Oldal 1/3 
Legfrissebb
Balázs ft. Vivien – Ibiza mindig visszavár…
Balázs ft. Vivien – Ibiza mindig visszavár…



Kedves Dj-k, Rádiók!

2009 Májusában megjelent Dömötör Balázs szólólemeze, melyen található volt egy duett Viviennel – a dal címe: „Ibiza mindig visszavár…”.
Ebből a dalból készült videoklip, illetve maxi lemez. A videoklipet nemrég a VivaTv kb 1 hónapig rotációban játszotta.

Jelenleg Balázs dolgozik második lemezén, továbbá készíti Vivien albumát is!
A produkció 2010-ben rendszeresen látható lesz majd a Hálózat Tv – Házibuli Attilával c. műsorában!

VIDEOKLIP:
http://www.youtube.com/watch?v=F7htUrxEOVI
23 Jan 2010 Írta: 101djp.com
LÉGY TE 2010 DJ-JE!!!
A Pioneer-Music Team Dj verseny az ország legnagyobb szabású
lemezlovas megméretettése ,most a 2010-es állomáson Dj Junior-al a
Rádió1 sztárjával léphet fel a győztes,viszont aki nem nyer se
csüggedjen ,mert aki a legjobb 20-ba bekerül az fellépést kap egy
másik partin márciusban,egyébként most is bármilyen stílusban lehet
indulni!Az est folyamán fellépnek még a verseny zsűritagjai is a
HouseStars(Dj Paul House&Berdy) saját zenékkel is,a Dual
Players(KissZol&Membrane) félórás megamix show-al,Dj Matula zárja az
eredményhirdetési megapartit a Retro 77-ben jan.29-én
pénteken!Érdeklődni,és jelentkezni: djpaulhouse@gmail.com vagy
            70/219-90-95      , www.musicteam.hu.
18 Jan 2010 Írta: 101djp.com
<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő >>
Új zenék a TopZenek.hu -n
JÚL
12

Bikini Zeneletöltés

Category Magyar Zene     Tags
Bikini egy régi és ismert magyar zenekar akik már sok-sok éve zenélnek és most a weboldalukon 19 mp3 zeneszámot ingyen letölthetővé tettek. 1982-s alakulások óta jó pár slágert adtak a magyar zenei világnak és napjainkban is aktívan koncerteznek. ízelítő a letölthető zenékből: Olcsó vigasz, Közeli helyeken, Magányos nap, Rossz idők. klikk ide és válogass az ingyen zeneszámok között.
JÚL
5

Karácsonyi Zenék

Category Külföldi Zene     Tags
Karácsony az egyik legszebb ünnepünk és világszerte is nagyon kedvelt, így jó néhány karácsonyi zenét is le lehet ingyen tölteni. Amerry-christmas.com oldalon jelenleg 23 mp3 zenét találhattok amiket szabadon tudtok eltölteni. Klikk a dalra, majd az oldalon a eltöltés linkre. Néhány dal ízelítőnek: Jingle Bells, O Holy Night, Silent Night.
JÚL
5

Zene.hu Zeneltöltés

Category Magyar Zene     Tags
Talán az egyik legnagyobb magyar ingyen letölthető zene adatbázisról van szó. Jelenleg az oldalon 543 zenét lehet ingyen letölteni. Az előadók magyarok és tényleg széles választék várja a betérő zene kedvelőket. Olyan zenék vannak fent, mint például a Wolf Kati – Válladon alszom el, Zsédenyi Adrienn (Zséda) – A szürke patás, Náksi vs Brunner – Balaton és még sok-sok szuper magyar előadó zeneszámai. Ha szeretnéd az ingyen zeneletöltés előnyeit élvezni, akkor kattints a erre a linkre. A zenék mp3 formátumúak, így a lejátszással se lesz gond.
FEB
7

Sok-Sok Ingyen Mp3

Category Külföldi Zene     Tags
Van egy angol nyelvű weboldal az incompetech.com, ahonnan nagyon sokféle zenét lehet ingyen letölteni mp3 formátumban. Ha belépsz a Royalty-Free Music menüpontra, akkor egyből láthatod, hogy milyen zene kategóriák vannak, így könnyen kiválaszthatod a 23 különböző zenei stílus közül, hogy épp melyikre vagy kíváncsi. Többek között megtalálhatók Afrikai, Jazz, Rock, Blues, Reggae, Elektronikus vagy épp Klasszikus zenék is.
FEB
7

Dj Slash MP3 Zene Letöltés

Category Magyar Zene     Tags
Dj Slash a 90s években kezdte a pályafutását és a 2000-től már hivatalos dj-ként zenél minden hétvégén Discokba és nagyobb rendezvényeken is. Ez időtől folyamatosan aktív Dj-ként dolgozik és jó pár helyen lehetett vele találkozni, így még a Balatonon vagy a Budapest Parádén is.  Az oldaláról jelenleg 15 saját mp3 zenét és mixet lehet letölteni, úgy mint a Latin Things (Dj Slash), DjSlash & Tamara – Régi nyár vagy a Dj Slash – Esperando.

Gondolkodtál már azon, "Hogyan" készül?

A VideoSmart.hu egy olyan videómegosztó, ahol minden egyes tartalom valamilyen ingyenes videótippel segít a mindennapokban.
Ha érdekelnek a koktélok, a főzés, a photoshop, esetleg kíváncsi vagy, hogyan kell nyakkendőt kötni, vagy milyenérdekes kocsma trükkök vannak, a legjobb helyen jársz... persze ez még csak a jéghegy csúcsa!
Felvéve: 3 éve, 6 hónapja
Megtekintve: 235401 
Értékeld a videót:
44 szavazat alapjánÉrtékeléshez lépj be!










  • Nyomtatás

    Hogyan mentsünk le zenét YouTube videóról?

    2008. január 29. 19:16:06 | 
    YouTube-on való böngészés közben előfordulhat, hogy olyan videóba ütközünk, aminek megtetszik a zenéje. Lehet ilyen bármilyen bejátszás, vagy egy konkrét videóklipp, lényeg, hogy kell nekünk belőle a muzsika.
     részlet
  • Amikre szükségünk lesz

    Számítógép
    Internet
  • Boncolgassunk kicsit

    Nyilván sokszor megesett, hogy nem akartuk magunkkal vinni a videót, de némi hangzás jól jött volna mondjuk a metrón, vagy éppen a kocsiban - ízlések és pofonok. A gond csak ott kezdődik, hogy a YouTube nem ad erre lehetőséget. Van körülbelül kismillió lehetőség amivel ez megoldható, ezek közül most egyet ragadunk ki.
  • Szerezzük be a programot

    Nyissunk egy böngészőt, majd a linksorba írjuk be, hogy www.dvdvideosoft.com. Itt rögtön több érdekes kis programot is találhatunk (érdemes szétnézni közöttük), de nekünk most a YouTue to MP3 Converterre lesz szükségünk. Kattintsunk rá, töltsük le, majd telepítsük - követve az útmutatást.
  • Most jön a trükk

    Első pillantásra is kiderül, hogy nem egy túlbonyolított szoftverről van szó. Feladatunk annyi, hogy menjük vissza ahhoz a YouTube oldalhoz, amely tartalmazza a zenénket. A linksorban található linket helyezzük vágólapra (CTRL+C), majd az imént telepített program első sorába (Input...) másoljuk be (CTRL+V). Ugyanitt lehetőségünk van arra is, hogy a tallózás gomb megnyomásával bármilyen FLV kiterjesztésű fájlról lementsük a zenét, de erre jelen esetben nincs szükségünk.
  • Már majdnem megvagyunk

    A második sorban válasszuk ki, hogy hova szeretnénk menteni a kész MP3-mat, majd legalul beállíthatjuk a minőséget. Nyilván a YouTube-on található FLV-k alapból nem éppen jó minőségűek, de azért meghagyhatjuk mondjuk 128-192 kbps-es értéken. A Convert megnyomásával elkezd dolgozni a program és attól függően, hogy a YouTube mennyire terhelt, vagy mondjuk milyen gyors a mi netkapcsolatunk. Amint végigér, megjelenik egy "Process is completed!" felirat, és már kész is az MP3 fájlunk.

Vélemények, hozzászólások

Rendezés:
1. oldal 2 3 4 5 6 Következő oldal
domcsiicica (1 éve, 4 hónapja)
+2  +1  -1 
45
Köszönöm! Nagyon jó! Sikerült letöltenem az útmutatás alapján. x)
tegi (1 éve, 4 hónapja)
0  +1  -1 
44
Köszönöm! Nagyon jó! Sikerült az útmutatásod alapján MP3 formátumban letölteni a kedvenceim. További sok sikert kívánok neked!
tkenyeres (1 éve, 5 hónapja)
+1  +1  -1 
43
100éve használom,edig semmi problémám nemvolt,nagyon jó
montecsaszi (1 éve, 7 hónapja)
+1  +1  -1 
42
Ez a kis program is már nagyon megujult  De folyamatosan frissitem mert nagyon hasznos, köszi a tippet ZeroCool, nagyon cool videó!!! *5
sanyi111 (1 éve, 8 hónapja)
+2  +1  -1 
41
nagyon jó let a video !!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. oldal 2 3 4 5 6 Következő oldal

Statisztika

Megtekintések száma:235401Hozzászólások:45
- VideoSmart.hu-n:235401Kedvencek között:68
- Más oldalon:0Értékelések:44
ZeroCool.hu
YouTube-on való böngészés közben előfordulhat, hogy olyan videóba ütközünk, aminek megtetszik a zenéje. Lehet ilyen bármilyen bejátszás, vagy egy konkrét videóklipp, lényeg, hogy kell nekünk belőle a muzsika.(több infó)
Videó beillesztése:

TopZenek.hu







Webtop
Google PageRank
Blog
LINKTAR.HU
MyStat - Az ingyenes webstatisztika Video-DVD-Centrum Toplista
freestat.hu



AdatlapVideóÍrjon véleményt!
TubeTilla YouTube Downloader v4.2
LetöltésÉRTÉKELÉSSzerkesztői: 5Felhasználói: 3Értékelje Ön is!
Az ingyenes, egyszerűen kezelhető szoftverrel videókat tölthetünk le a YouTube oldalairól, illetve azonnal átalakíthatjuk a programba épített konverter segítségével. Az átalakítás történhet mp4, mp3 zenei, valamint DivX, Xvid, avi, mpeg, wmv és flv videó formátumokra.
Letöltések száma:484034
Feltöltés dátuma:2011.07.11
Operációs rendszer:Windows XP
Windows Vista
Windows 7
Nyelv:idegen nyelvű
Jogállás:teljes verzió
Fejlesztő:TubeTilla
Méret:5.96 MB
Nehézségi szint:kezdő
 
 
VÉLEMÉNYEK A SZOFTVERRŐLÍRJON VÉLEMÉNYT!
t4385126985@gmail.com // 2011.02.15
Ne má.....A történetem...e-programról...1)letöltöm 2)elindítom..3) kiírja hogy .NET fra......4)törlöm..5)Írom a kommentált....... (°<>°)
matavovszky1984@freemail.hu // 2010.12.04
nekem tetszik.4-es
ambrafa // 2010.04.19
Mit tudnátok ajánlani helyette? Van olyan ami jó és egyszerű? Ez a progi megérdemelte az 5 kár,hogy múltidő...
gergo06 // 2010.04.16
Letiltotta a youtube, mint a "Youtube downloader HD"-t is! :@ :( Így már sajnos nem ér semmit, pedig tényleg jó(volt)).
$comment.getUser().getName() // 2010.03.23
nem tudok letölteni:(mi lehet az oka?!köszönöm!!!
$comment.getUser().getName() // 2010.03.05
Ez a legjobb youtube letöltő progi.Ajánlom mindenkinek.2 kattintás és kész is!
Slomo // 2010.03.04
Kitünő
kicsy.csendy@freemail.hu // 2009.10.07
Kitűnő.
8hozzászólás
ELŐZŐ
1
KÖVETKEZŐ
 

BELÉPÉS

login with facebook
Felhasználó név:Jelszó:
Toolbar HULegyen a rajongónk a Facebook-on!Kövessen minket a Twitteren is!Nézze csatornánkat a YouTube-on!

ÚJ ESZKÖZÖK

Összes megtekintése

TOP INGYENES

Free Video to Samsung Phones Converter 1.1.3

The Free Video to Samsung Phones Converter converts videos, so that you can watch them on Samsung phones.

Freemake Video Converter 2.3.3.0

Freemake Video Converter converts your favourite videos into almost any desired format.

WAV To MP3 2.0.1

WAV To MP3 is a windows desktop WAV To MP3 converter application to easily convert WAV audio files to the MP3 format.

Switch Sound File Converter 4.10

Switch converts audio files from many different file formats into mp3, wav or wma. Just add the files you want to convert, select the output format, and then click convert.

Prism Video Converter 1.75

Prism Video Converter converts many video formats such as AVI, VOB, WMV, MPG, MP4.

avi.NET 3.4.0.0

avi.NET allows you to convert a dvd movie, clip, your favourite episode of lost, or whatever else you require from a dvd to an AVI movie file.

LameXP 4.0.2.578

LameXP is a graphical front-end for the LAME MP3, Ogg Vorbis and Nero AAC audio encoders.

VirtualDub Portable 1.9.11

VirtualDub Portable is the popular free video editing software packed as a portable application.

YouTube Downloader 2.7.2

Töltsön le videókat a YouTube-ról a YouTube Downloader-rel.

Pazera Free MOV to AVI Converter 1.3

Pazera Free MOV to AVI Converter is a conversion tool to build AVI or MPG files out of MOV Apple QuickTime movies.
Összes megtekintése

KÖNYVJELZŐK

  •  Del.icio.us
  •  
  •  digg
  •  
  •  Yigg.de
  •  
  •  Google Bookmarks
  •  
  •  reddit
  •  
  •  Technorati
  •  Yahoo My Web
  •  
  •  blinklist
  •  
  •  Ma.gnolia
  •  
  •  Spurl
  •  
  • Mister Wong
Click here to find out more!

Free YouTube to MP3 Converter 3.9.40 Letoltes

Töltse le most!

Szerkesztő értékelése
nem értékelt
Felhasználó rang:
4.7 Star Rating (3 Szavazatok) Értékelje!
Letöltések:
732062
Szerző:
DVDVideoSoft.com
Hozzáadás dátuma:
Április 11, 2011
Nyelv:
Magyar
Licensz:
Freeware
Operációs rendszer:
Win XP/Windows Vista/Windows 7
Fájlméret:
15.1MB
Szumma:
f889cbbc80262a79af4bfc63157f095b

Free YouTube to MP3 Converter Leírás

Hang konvertalasa es letoltese YouToub-rol

Segit a youtube-ről zenéket letölteni,mp3 formatumban.
segit nekem konvertálni.

Segit a youtube-ről zenéket letölteni,mp3 formatumban.

Ezt az eszközt javasolta: katacska0724

Download.CHIP.eu nem vállal felelősséget a kiadói leírásban szereplő kijelentésekre. Minden felhasználó maga dönti el, hogy törvényes-e az adott program használata.
 
Töltse le most!

Aktuális felhasználói értékelés

   Mutat: 1-4 … alapján sorbarendezve
0 közül 0 -n találták ezt a tesztet hasznosnak

Free YouTube to MP3 Converter 3.3 

(Konvertáló programok), Május 31, 2010

Free YouTube to MP3 Converter

A progi tökéletes! Köszi Chip!
Hasznos volt ez a cikk az Ön számára? igen  nem  (Jelentem)
0 közül 0 -n találták ezt a tesztet hasznosnak

Free YouTube to MP3 Converter 3.2.1.64 

(Konvertáló programok), Október 13, 2009

faxa program!!!

faxa program!!! amikorr letöltettem akk láttam h ez qrrrrrva jó...
Hasznos volt ez a cikk az Ön számára? igen  nem  (Jelentem)
4 közül 4 -n találták ezt a tesztet hasznosnak

Free YouTube to MP3 Converter 2.5.1.1 

(Konvertáló programok), Június 10, 2008

Értékelés

Szerintem ez a program nagyon jó az ingyenes konvertálók között.
Kezelhetőség: *****
Formátumok:**
Tempó:*****
Hasznos volt ez a cikk az Ön számára? igen  nem  (Jelentem)
Az [origo] kiadója a [origo] Zrt. © Minden jog fennt101djp.com & Zsica.com

Nincsenek megjegyzések: